AALLONHARJALLA 50 VUOTTA

Opasliiton 50-vuotissyntymäpäivät ja valtakunnalliset opaskoulutuspäivät Jyväskylässä 15.-17.11.2024

Matkailuoppaat aallonharjalla

Sydämellisesti tervetuloa Suomen Opasliiton valtakunnallisille opaskoulutuspäiville Jyväskylään. Samalla juhlimme Suomen Opasliiton 50 vuotta kestänyttä matkailuoppaiden yhteistyötä opastoiminnan edistämiseksi Suomessa. 

Tarkemmat tiedot julkaistaan ja ilmoittautuminen avautuu syyskuussa 2024

ALUSTAVA OHJELMA

Perjantaina 15.11.2024

Jyväskylän kaupungin vastaanototto ja kunnantalon opastus. Valon kaupunki -teemainen iltakävely Jyväskylä-oppaan kanssa.  Edullinen omakustanteinen iltapala ja vapaamuotoinen illanvietto.

Lauantaina  16.11. 2024

Seminaari Jyväskylän yliopiston Vanhassa juhlasalissa ja työpajoja oppaiden työtä koskevista aiheista. Opastettuja kierroksia Seminaarinmäellä, teemoina mm. suomenkielisen koululaitoksen historia, Wivi Lönn, Alvar Aalto ja Jyväskylän yliopisto. Illallinen ja iltajuhla. 

Sunnuntai 17.11.2024 

Liittokokous, jossa mm. puheenjohtajan valinta. Vaihtoehto-ohjelmana opastettuja kierroksia Jyväskylän keskustassa. Lounas ja läksiäiset. 

Ohjelma on alustava. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lisätietoja

Kysy, jos jokin askarruttaa, tai ehdota vaikkapa työpajan aihetta! 

Ota yhteyttä sähköpostitse jyvaskylan.matkailuoppaat @ gmail.com tai soita Jyväskylän Matkailuoppaiden puheenjohtalle Outi Raatikaiselle, puh. 050 5980959.

Löydät suunnitelmien edetessä lisää tietoa myös "Aallonharjalla 50 - opaskoulutuspäivät Jyväskylässä" -Facebook-tapahtumasta, jossa voit myös kysellä ja jakaa ideoitasi. 

Aallonharjalla-aihetunnisteet 

Käytäthän näitä, kun julkaiset opaskoulutuspäiviin ja Opasliiton juhlavuoteen liittyviä sometuksia! 

  • #Aallonharjalla50 #PåVågkammen50
  • #Opaskoulutuspäivät2024
  • #Opasliitto50 ja #Guideförbund50